HITTA PERSONAL, PRAKTIKANTER
ELLER SOMMARJOBBARE.

Gävle24: Hack-A-Thon

Rapatac Preps och Future Position X anordnar, tillsammans med Gävle Kommun, Gävle24: Hack-A-Thon. Ett hackathon är ett event där programmerare, grafiker, innovatörer, designers, entreprenörer samarbetar intensivt i ett mjukvaruprojekt. I en värld där ny teknik och lösningar som sensorer, smartphones, internet of things och appar har blivit en del av många människors vardag ställs även större krav på tillgänglighet, användarvänlighet och datakvalitet. 


Uppdraget:
Bygga en användbar app, en digital lösning eller något annat som kan underlätta för människor att ta kontroll över eller förbättra sin hälsa eller sitt liv med platsen och miljön som utgångspunkt. 
Appen/lösningen/tjänsten/produkten ska vara kommersialiserbar på marknaden. Vi vill se att man tänkt på att produkten är unik och att man har en affärsplan i åtanke – hur och vart ska produkten säljas? Vem är slutkund? Vinstpotential? 

Exempel:
Ni kanske har en idé som visar optimala tider för att gå till lekplatsen med dina barn ur ett hälsoperspektiv eller en app som använder speltänk för att motivera dig att springa i gröna skogar. Eller en app/lösning som ger svar på de största frågorna inom hälsa.

 

Vinst:

Det lag som juryn bedömer har bästa helhetslösningen – med den bästa idén, den bästa appen/programmet/systemet och det laget som tänkt till kring hur detta skall kunna slå på marknaden och bli en säljbar produkt – kommer att få en unik möjlighet att faktiskt ta sin produkt ut till försäljning.

Vi ser därför att ditt lag består av flera talanger – kanske är du programmerare och känner en med näsa för affärer? Kanske är ni ett vinnande team? 

Priserna till de 3 bästa lagen består av exklusiva goodiebags med priser till ett värde av flera tusen kronor – och vinnande lag kommer att med FPX och Movexums hjälp få möjlighet att färdigställa sin produkt, få möjlighet att hitta potentiella investerare i ert blivande företag och låta det blivande företaget få coachning och stöd hos Movexum.

Plats:

Gasklockorna i Gävle.

Tid:

Hack-A-Tonet pågår i 24 timmar. Vi öppnar dörrarna 10:00 och eventet startar 13:00. 

Lag:

Anmäl ert lag om 2 till 5 personer här: www.gavle24.com

Anmäl er snart, det finns endast ett begränsat antal platser kvar!

 

Share:

Gävle24: Hack-A-Thon
Gävle24: Hack-A-Thon
Gävle24 är en grupp som skapats tillsammans med Raptac Preps och Future Position X.
Gävle24 är en grupp som skapats tillsammans med Raptac Preps och Future Position X.