HITTA PERSONAL, PRAKTIKANTER
ELLER SOMMARJOBBARE.

Johan Dahl Utveckling - Filmprojekt

Johan Dahl Utveckling tog kontakt med Rapatac Preps Akademi då de ville ha någon som filmade Johans Hisspresentation på Clarion Hotell Winn i Gävle. Jag blev tillfrågad att ta på mig uppdraget. Vi åkte dit tidigt på morgonen och möttes av en munter Johan och en lika härlig frukostbuffé.

Jag satte upp en fast kamera längst bak som filmade från början till slut, samt en kamera längre fram som jag kontrollerade. Efter en rolig och givande föreläsning så återvände vi till Rapatac för att påbörja efterarbetet. De enda riktlinjerna jag fick var att Johan ville ha ett smakprov av föreläsningen på runt två minuter. Med fria händer valde jag ut de bästa snuttarna i min åsikt och satte ihop dem till en film fylld av skratt och tänkvärda ord.

När de fick se resultatet blev de imponerade och ville genast ha en till film. Den här gången behövde jag inte filma, utan fick färdigt material att titta igenom och klippa ihop. Den här uppgiften var mer utmanande då bilden var skakig och något suddig. Jag fick helt enkelt göra det bästa av vad som fanns. Det här är det första projektet där jag fått göra en film på någon annans beställning. Jag tycker att det har varit lärorikt i kombination med att få ut mitt namn på marknaden och även knyta nya kontakter.

Share:

Projektdeltagare