HITTA PERSONAL, PRAKTIKANTER
ELLER SOMMARJOBBARE.

Timmy Jonsson

Jag är utbildad formgivare och möbelsnickare med inriktning trä, mitt mål är att hitta ett jobb där jag får använda mig av mina kreativa färdigheter. Förutom att jag är utbildad formgivare har jag ett stort intresse för grafisk design. Jag skulle kunna tänka mig att arbeta som grafisk designer likväl som möbelsnickare.

Jag är som sagt utbildad formgivare och redan på gymnasiet utbildade jag mig inom möbelsnickeri, träteknik och CAD. Efter gymnasiet vidareutbildade jag mig på högskola inom formgivning, snickeri, träteknik och ytterligare kurser inom CAD. Utbildningen var på tre år och nu har jag dessutom en kandidatexamen som formgivare.

Jag har haft många uppdrag från kunder, t.ex. Konstcentrum i Gävle som jag designade och tillverkade bord och pallar åt. Mitt examensarbete på högskolan var ett samarbete med Edsbyn Kontorsmöbler, resultatet blev två arbetsbord för det moderna kontoret.

Intresset av att snickra fick jag av min morfar som var snickare, jag var ofta med i hans verkstad och blev fascinerad av vad man kunde göra med trä. Det som driver mig i arbetet som formgivare är att i slutändan få se och/-eller känna på den produkt jag har skapat. En dröm jag har är att lära mig att bygga egna instrument då jag spelar gitarr och bas.

Timmy Jonsson

Ålder: 25

Ort: Gävle

E-post: timmy.jonsson@rapatacpreps.se

Drömyrke: CAD ritare

Utbildning: Design & Träteknik, HiG, Konstsnickeri, HiG, Träteknik och möbelsnickeri, Voxnadalens Gymnasium

Kompetens: Adobe, CAD, Formgivning, Grafisk design, Rhinoceros 3D CAD, Snickeri, Truck-körkort

Tidigare erfarenhet: Formgivning, Kundkontakt, Maskinoperatör, Möbelsnickeri, Truck

Framtidsplaner: Snickeri, grafiskt eller ett kreativt arbete

Just nu: Layout

Besök gärna min hemsida!


Ladda ner CV