HITTA PERSONAL, PRAKTIKANTER
ELLER SOMMARJOBBARE.

Oscar Hurtig

Jag är en kille som brinner för sport och det skulle jag kunna tänka mig att jobba inom. Jag är en social person som gillar att umgås med folk, så även handel skulle var ett alternativ att jobba inom för att jag är en driven person som vill framåt i livet.

Den senaste tiden har jag pysslat med lite olika saker. Jag har haft praktik i 3 månader på ett dagis i Sätra på Vinbärsgården som jag fick genom arbetsförmedlingen. Förra sommaren gjorde jag min 5:e säsong inom Park and Resort och nu sist jobbade jag på Furuviksparken där jag jobbade på camping avdelningen.

Just nu är jag på Rapatac där man får hjälp att komma in på arbetsmarknaden och göra praktik. När jag gick gymnasiet så gick jag på hotell och restaurangutbildningen på Polhemsskolan. Där fick man en 3 årig kockutbildning och inför tredje året fick man välja att utöka sina kunskaper antingen inom servering eller som kock. Jag valde kock och fick en grundlig kockutbildning. Det var en väldig rolig utbildning som jag har lärt mig väldigt mycket av.

Jag är kreativ, tävlingsinriktad, målmedveten och initiativrik.

Kort om mig själv:

Jag är en glad och positiv person som gillar nya utmaningar. Jag är en sådan som alltid sätter kamrater och kollegor i första hand.   

På fritiden så tycker jag om att vara med kompisar och är mycket intresserad av sport, det är framförallt på hockey som mina intressen ligger på.

I framtiden skulle jag vilja jobba inom sport, det är väl det största jag tänker på just nu hur jag ska komma till mitt mål i framtiden. Men i min närmsta framtid så är de väl att få ett jobb så snart som möjligt. Så att jag kan jobba med mitt stora mål på sidan om.

Oscar Hurtig

Ort: Gävle

E-post: oscarhurtig@hotmail.se

Drömyrke: Handel, Service

Utbildning: Restaurangutbildningen, Polhemsskolan

Kompetens: Mac OS, Officepaketet

Tidigare erfarenhet: Arbetsledare på Furuviksparken, Praktik på förskola

Framtidsplaner: Jag vill samla erfarenhet inom handeln.


Ladda ner CV