HITTA PERSONAL, PRAKTIKANTER
ELLER SOMMARJOBBARE.

Markus Edorsson

Hej jag heter Markus och det jag vill bli är mellanstadielärare. För att nå detta mål i mitt liv så måste jag plugga upp ett betyg vilket är Matte B för att kunna söka linjen på högskolan för att bli mellanstadielärare.

Det senaste året har jag varit arbetsökande. Jag har praktiserat på en skola som heter Ludvigsbergskolan som ligger i Valbo, där har jag i min praktik fått lära mig om hur läraryrket går till. Där fick jag lära mig om pedagogik och ledarskap, även att det är ett stort ansvar att vara lärare.

Mina tidigare erfarenheter kommer från mitt sommarjobb på Gavlegårdarna två sommrar och Gästrikevatten tre somrar, sen har jag även åkt till Norge i en månad och sommarjobbat på ett företag som hette HF telemontasje. Det jag arbetade med hos Gavlegårdarna var trädgårdsarbete, rensa rabatter och städa i källargångar. Första sommaren för Gästrikevatten fick jag åka med en veteran och laga vattenläckor och sätta upp skyltar om hur långt det är till närmsta pump. De två sista somrarna för Gästrikevatten jobbade jag med att måla och rensa ogräs runt reningsverket och andra ställen som Gästrikevatten håller till. I Norge så fick jag svetsa fiber och göra installationer för kabel TV och internet, då fick man gå in i hus och göra installationer till den fibern man har patchat i en node och koppla den till hemmet.

Min utbildning är gymnasieutbildningen på John Bauer skolan, där gick jag IT/media linjen.

Jag är en väldigt positiv och ärlig 21 åring, om någon ställer en fråga så svarar jag väldigt öppet på den frågan, så jag skulle säga att jag är en väldigt öppen människa.

Det jag gör på fritiden är att jag sitter mest framför datorn och spelar datorspel, det är så att säga mitt intresse, men jag vill inte jobba med något som har med datorspel att göra.

Min framtid ser ut så att jag har bestämt mig att börja på högskola och plugga till att bli mellanstadielärare, det är ett mål jag inte kommer vika av ifrån.

Markus Edorsson

Ort: Forsbacka

E-post: Markus.rapatac@gmail.comUtbildning: IT-Media, John Bauergymnasiet

Kompetens: Adobe Illustrator, Adobe Indesign, Adobe Photoshop, Microsoft Powerpoint, Microsoft Word, Premiere Pro

Tidigare erfarenhet: Gästrikevatten , Gavlegårdarna, HF telemontage, Ludvigsbergskolan

Framtidsplaner: Studera till mellanstadielärare


Ladda ner CV