HITTA PERSONAL, PRAKTIKANTER
ELLER SOMMARJOBBARE.

Marcus Angust

Jag skulle vilja fortsätta utveckla mig själv inom ventilationsyrket, men jag kan även tänka mig att prova på anda saker som kan förbättra mig som person och ge mig mer erfarenhet inom andra branscher.

Jag är drivande person med mycket kreativa idéer och ser inte problemet utan möjligheterna, det bästa som finns är att klura på någonting och sedan lyckas lösa det. Det ger mig oerhört mycket motivation när jag får kämpa för någonting.
Jag vill hela tiden utvecklas och ha ett jobb där jag känner att jag testas för mina kunskaper konstant. Jag är mycket stresstålig och jobbar bäst under press.

Jag har tidigare jobbat som ventilationsmontör, mestadels i Kiruna-gruvan men även på andra platser ovan jord.
Jag är en person som alltid avslutar det jag börjat med, jag blir tillfreds med mig själv när jag ser helheten i ett avslutat arbete.
Folk ser mig nog som en rak och ärlig person som ibland pratar för mycket, dock med glimten i ögat. Men även som en glad, rolig och  jordnära människa som står med båda fötterna på jorden.

Jag älskar att diskutera om allt mellan himmel och jord, det är något som jag alltid varit intresserad av. Det är härligt att försöka förstå andra människors synsätt men även ibland att försöka få dom att förstå mitt.


Marcus Angust

Ålder: 22

Ort: gävle

E-post: marcus.angust@rapatacpreps.seUtbildning: TPS, Polhemsskolan

Tidigare erfarenhet: Målarlärling, Blombergs måleri och golv, Ventilationstekniker, Gunnar Karlsen Sverige AB


Ladda ner CV