HITTA PERSONAL, PRAKTIKANTER
ELLER SOMMARJOBBARE.

Maja Mood

Här ser ni en kreativ, noggrann, lättlärd och punktlig tjej på 21 år som är redo att komma ut i arbetslivet igen. Bor ute i Valbo med katt och sambo och har eget körkort samt bil jag tar mig runt med. Fritiden ägnar jag åt att Fotografera, skissa, kolla på film, spela tv- samt brädspel och umgås med vänner och pojkvän.

Under min tid på gymnasiet har jag läst mycket designkurser där jag jobbade dagligen i datorprogram som Illustrator, InDesign, office-paketet och Photoshop, som jag också arbetar i på min fritid. Där arbetade vi dessutom mycket med industriell design, typografi och fick även göra egna designmodeller som jag fastnade väldigt mycket för och kände att det var något jag ville hålla på med i framtiden. Självklart har jag också pluggat Engelska och Svenska som jag båda hanterar mycket väl i både skrift och uttal. Har även grundläggande kunskaper kvar från Franskan jag läste i högstadiet.

Medan jag gick gymnasiet arbetade jag många timmar på Musikbiblioteket som skivchippare, på Byggholmen AB som lokalvårdare/Fastighetsskötare samt på Hotell Ramudden som lokalvårdare. Arbetet på Hotell Ramudden började som ett sommarjobb men övergick i timanställning som sedan fortsatte efter att jag tog studenten. Där arbetade jag för det mesta ute i hotellet där jag städade hotellrummen, men fick dessutom många uppgifter inne i caféet såsom att stå i kassan/receptionen, tillaga sallader och smörgåsar och även servera gästerna.

Då timmarna började sina på hotellet lyckades jag få ett heltidsarbete på Korpen som lokalvårdare och hade hand om största delarna av de 3 gymmen här i Gävle, där jag fick städa både ute i gymmen men även toaletter och omklädningsrum vilket ledde till god kontakt med medlemmarna. Tyvärr tog arbetet på Korpen slut pga arbetsbrist, men jag är därmed redo för nya äventyr och hoppas ni som företag vill hjälpa mig med det!

Maja Mood

Ort: Valbo

E-post: majamood@gmail.comUtbildning: Teknikprogrammet, Polhemsskolan med inriktning design

Kompetens: B-körkort med egen bil

Tidigare erfarenhet: Fastighetsskötare, Byggholmen AB, Hotellarbetare, Hotell Ramudden AB, Lokalvårdare, Korpen Gävle, Skivuppsättare, Musikbiblioteket


Ladda ner CV