HITTA PERSONAL, PRAKTIKANTER
ELLER SOMMARJOBBARE.

Jesper Carlsson

Mitt namn är Jesper Carlsson, jag är 19 år gammal och bor i Sätra med min familj. På fritiden brukar jag oftast sitta vid datorn om jag inte är ute med mina kompisar eller flickvännen. Jag ser mig själv som en social och omtänksam kille som har lätt för problemlösningar och är väldigt stresstålig samt serviceinriktad.

Mitt huvudsakliga mål inom den närmsta framtiden är att hitta ett jobb. När jag väl hittat ett jobb som jag kan försörja mig på är prio ett att hitta en lägenhet och flytta hemifrån.

I dagsläget söker jag jobb när jag hittar något jag tycker passar in på mig. Tidigare i år gick jag ett extraår på gymnasiet för att höja betygen i vissa ämnen, men jag kände snabbt att det inte fanns någon entusiasm för det då jag varje dag längtade tills jag slutade så jag kunde ge mig ut på arbetsmarknaden, så jag hoppade av i förtid.

Åren 2009 till 2010 jobbade jag som sekreterare på Gävletravet där jag delade ut resultatlistor till domarna, på hösten 2010 fick jag en plats som målfotograf där jag jobbade till 2013. 2013 tog jag studenten från Borgarskolans medieprogram där jag valde inriktningarna film och foto.

Mina framtidsplaner är ännu inte helt klara, då det finns så mycket som jag är intresserad av, men förhoppningsvis hittar jag nånting som verkligen passar mig som jag senare kan utbilda mig inom.

Jesper Carlsson

Ort: Gävle

E-post: jesper.carlsson@rapatacpreps.se

Drömyrke: Försäljning

Utbildning: Mediaprogrammet, Borgarskolan

Kompetens: B-Körkort, Datorteknik/nätverk, Microsoft Office, Tillgång till bil

Tidigare erfarenhet: Målfotograf, Gävletravet AB , Praktik; Säljare, Expert, Pratik; Lagerarbetare, ICA MAXI, Sekreterare, Gävletravet AB

Framtidsplaner: Arbeta med ett socialt och utmanande arbete.


Ladda ner CV