HITTA PERSONAL, PRAKTIKANTER
ELLER SOMMARJOBBARE.

Erika Ekermalm

Hej. Mitt namn är Erika Ekermalm.

Jag är en tjej på 19 år som använder min fritid till allt från att promenera i skogen till att köra bil eller umgås med mina nära och kära.

Som person passar nyfiken, optimistisk och hjälpsam in på mig, vilket också är något jag för in på mitt arbete. Jag är öppen för olika uppgifter och gör alltid mitt bästa för att nå de målen som jag eller min arbetsgivare satt upp, att komma i tid är inga problem då jag anser att det är vanlig hyffs.

Fordon- och transportprogrammet var den linje jag valde att gå på gymnasiet med transport som inriktning, har körkort för B och snart har jag också C-körkort. Har även truckkort och YKB som behövs inom lastbilsyrket.

Jag har en del erfarenhet då jag har haft praktik via skolan men vill få så mycket erfarenhet jag kan då jag alltid vill bygga på min kompetens. Som jag känner i dagsläget är jobb och praktik mer tilltalande än studier eftersom jag vill bygga min kompetens och hitta ett företag jag kan utvecklas i.

Mitt mål för framtiden är att flytta ner till Småland och jobba inom lastbilsyrket när jag fått mitt C-kort, att jobba inom fritids/förskole/dagis området hade heller inte varit fel. Ända sen jag var liten har jag drömt om att jobba med lastbilar eller småbarn då dem båda är ett stort intresse i mitt liv, även om lastbilschaufför alltid kommer vara mitt drömyrke. Enligt mig är lastbilsyrket ett tufft och häftigt yrke.

Erika Ekermalm

Ålder: 19

Ort: Gävle

E-post: eriika95@live.seUtbildning: Fordons- och transportprogrammet, Borgarskolan

Kompetens: B-körtkort, C-körkortsuppkörning hösten 2014, Truckkort B1, YKB

Tidigare erfarenhet: Praktik: Leverera.nu, Praktik: Road Cargo (green cargo) och Sören Thyr, Praktik: Spendrups


Ladda ner CV