HITTA PERSONAL, PRAKTIKANTER
ELLER SOMMARJOBBARE.

Emmanuel Sesay

Mitt namn är Emmanuel Sesay, bor i Gävle med familjen. Jag är en glad och kreativ kille som söker ett arbete där jag får arbeta med människor, framförallt människor med en annan bakgrund. Jag anpassar mig ganska snabbt bland människor från olika kulturer och åldrar. Jag gick på mediaprogrammet på Borgarsskolan i Gävle där jag tog studenten 2013.

På mina tidigare praktiker/jobb har jag lärt mig hur man arbetar med folk båda unga och äldre. Jag har även gått ledarskapsutbildningar inom sport, BIG, fryshuset i Stockholm och ”Mitt Nya Hemland”. Det senaste året har jag jobbat och pluggat samtidigt. Förra året jobbade jag med Polarna I Gävle och sommarjobbat med Brynjan fritidsgård.

På fritiden ägnar jag min tid åt musik, dans, fotboll, familj och vänner. Jag är en person som kan både ge och ta råd. Jag är en bra lyssnare. Jag är med i en musik grupp som heter G-force. Jag brukar även ordnar ungdomsfester i Gävle.

Att samarbeta med olika folk är något som jag älskar. Jag är även flerspråkig och kan därför kommunicera med folk på olika språk. De språk som jag talar flytande är Krio (pigine english), Temne, Svenska, och Engelska. Just nu läser jag på Komvux Matte B och Historia eftersom att jag vill plugga socionom i högskola Gävle. Jag skulle därför vilja komma ut i arbetslivet och få möjlighet att utveckla min sociala kompetens samt få användning av min utbildning och erfarenhet med att hjälpa andra människor.

I min framtid så vill jag hjälpa och jobba med människor. Det är därför jag vill försätta plugga i Högskolan. Jag även drömt att få åka runt i jorden och hjälpa fattiga barn.

Emmanuel Sesay

Ort: Gävle

E-post: emmanuel_sesay@hotmail.comUtbildning: Mediaprogrammet, Borgarskolan

Tidigare erfarenhet: Fritidsgården Brynjan, Kontaktperson, Medlem i BIG, Mitt Nya Hemland, Polarna i Gävle

Framtidsplaner: Arbeta med människor


Ladda ner CV