HITTA PERSONAL, PRAKTIKANTER
ELLER SOMMARJOBBARE.

Emanuel Golabiewski

Jag talar förmodlingen inte bara för mig själv när jag säger att kommunikation är nyckeln till ett robust och gynnsamt förhållande. Att kunna kommunicera med varandra vare sig det är verbalt eller icke-verbalt är viktigt i alla situationer, utan kommunikation mellan varandra finns det inget samarbete. Utan samarbete ingen utvecklingen. Facit till en fröjdsam utveckling vare sig det är för ett företag eller i ett förhållande sker alltså genom dialog mellan alla medverkande. Jag vill arbeta med kommunikation och information för att skapa insikt och kunskap. Både internt i en verksamhet men också externt till allmänheten, och självklart även mellan verksamheten och allmänheten.

Jag har studerat på informatörsprogrammet på Högskolan i Gävle. Mitt mål är att jobba inom informations- och/eller kommunikationssektorn, till exempel med marknadsföring, som informatör eller kommunikatör etcetera. Under min studietid på högskolan så har jag jobbat på Sodexo Trafik. Nu vill jag utmanas och utvecklas, gå vidare och som sagt skaffa mig arbete relaterat till min högskoleutbildning. Innan högskolan så har jag pluggat Teknik med designinriktning på Polhemskolan i Gävle. Jag har också sommarjobbat som assistent på Gävle sjukhus samt som fastighetsskötare för riksbyggen.

Jag ser mig själv som en lugn men engagerad person, jag ställer alltid upp tar initiativ och kommer gärna med nya idéer som eventuellt kan leda till förbättring i verksamheten. Jag är också en positiv person som alltid siktar på att utvecklas. På fritiden tränar jag regelbundet på gym då det är ett av mina största intressen. Ett annat stort intresse är att teckna och jag använder gärna en ritplatta och photoshop till hjälp för att skapa eller redigera bilder men tecknar även mycket traditionellt, för det mesta tecknar jag konceptuell konst och är framförallt intresserad av spelkonceptkonst till exempel karaktärer, miljöer och fordon med mer. Dator och tv-spel överlag har jag alltid varit intresserad av och mitt intresse sträcker sig även till andra mjukvaruprogram, jag är med andra ord mer eller mindre välbekant med datorprogram såsom excel-paketet samt design och layout program som illustrator och InDesign. I och med min erfarenhet av datorer så har jag väldigt lätt att lära mig nya program. Förövrigt spenderar jagj gärna tid med vänner och bekanta och träffar med nöjje nya bekantskaper.

Mina framtidsplaner är att i slutändan ha fast tjänst och jobba inom information och kommunikation. Jag inser att vägen dit är genom arbetslivserfarenhet och söker därför allt relaterat till detta.

Emanuel Golabiewski

Ålder: 24

Ort: Gävle

E-post: rapatac.emanuel@gmail.com

Drömyrke: Informatör, Kommunikatör, Marknadsföring

Utbildning: Informatörsprogrammet, HiG, Teknik, Design, Polhem

Kompetens: Etik och livs frågor, Gymnasieengelska, Programhantering

Tidigare erfarenhet: Sommarjobb; Fastighetsskötare, assistans på Gävle sjukhus, Timmanställning; Sodexo

Framtidsplaner: Jobb, Informatör, marknadsföring

Just nu: Starta eget.


Kontakta mig för CV