HITTA PERSONAL, PRAKTIKANTER
ELLER SOMMARJOBBARE.

Christian Öman

Jag arbetar som IT-ansvarig här på Rapatac Preps och målet är att få jobb här så jag kan fortsätta med det jag redan gör, det vill säga underhålla datorer, nätverk och sköta om det tekniska så att allt fungerar som det ska för de som arbetar här. Men jag skulle även vilja bedriva ett eget företag, området är inte riktigt bestämmt ännu men det kommer troligtvis bli någonting tillsammans med Rapatac Preps Akademi.

IT är ett stort intresse sedan flera år tillbaka; Jag har alltid varit intresserad av tekniska prylar och jag är helt självlärd, det har alltid varit intressant att felsöka och lösa problem.

Om jag inte får jobb här så måste jag söka mig någon annanstans. Då kommer jag i första hand att vända mig till de kontakter som jag etablerat genom Rapatac och som sett det arbete jag gjort här och är imponerade av. Processen med att komma på vad jag vill jobba med har inte varit helt rak. Först gick jag på gymnasiet byggprogrammet med inriktning betong på Polhemsskolan, sedan under flera år ville jag även utbilda mig till psykiatriker, men när det krävdes en läkarutbildning i grunden så valde jag att byta spår. Jag tål inte blod, men jag tycker om att kunna hjälpa andra människor och det förtroende och ansvar det skulle innebära.

Även om jag bytt bana så följer ändamålet ändå en röd tråd, jag hjälper andra människor. Nyligen fick jag ett uppdrag om att designa en webbsida som jag slutfört, och flera andra har visat intresse efter detta. Fritiden spenderas helst med sambon och vår gemensamma dotter på sex månader, att vistas i naturen och fiska är också något jag tycker mycket om.

 

Christian Öman

Ålder: 23

Ort: Gävle

E-post: christian.oman@rapatacpreps.seUtbildning: Byggprogrammet, Polhemsskolan, Militär utbildning, Amfibiesoldat, Säkerhet på väg

Kompetens: Arbetsmiljö, B-Körkort, Datorer, Ställningskort, 9m

Tidigare erfarenhet: Amfibiesoldat, Försvarsmakten, Bartender/diskare, Heartbreak Hotell, Entrévärd, Brända Bocken, Ställningsmontör, Murtek Sverige AB, Telefonförsäljare, Call-up, Trafikvakt, Nordic Bemanning, Vaktmästare, Korsnäs AB

Framtidsplaner: Jobba med människor

Just nu: IT-ansvarig


Ladda ner CVPortfolio länkar